Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás 
A Net-Tech Consulting Kft. informatikai szervezet létére is igyekszik a társadalom és a környezet iránti elkötelezettségét aktívan gyakorolni. Ez a környezet tiszteletében, a természet védelmében és bizonyos társadalmi értékek támogatásában nyilvánul meg. Hisszük, hogy nem a kimondott szavak, hanem a megvalósított cselekedetek, tettek szolgálnak példaként, munkánkat is ezen elv szerint szervezzük. 
 
 
Környezetünk védelme
Mindennapi életünk során munkahelyünkön és otthon egyaránt kiemelt figyelmet fordítunk a papírhulladék csökkentésére és szelektív gyűjtésére. Munkánk során csak annyi oldal kerül nyomtatásra, amennyi feltétlenül szükséges, ügyelünk arra, hogy ne sokszorosítsunk semmilyen dokumentumot feleslegesen. Az elhasznált papírhulladékot természetesen külön gyűjtjük és újrahasznosításra leadjuk. 2009 - óta bevezettük az elektronikus számlaküldési szolgáltatásunkat. Évi több ezer papír alapú számla kinyomtatásának elkerülésével, kevesebb fa kerül kivágásra. Gondolja meg Ön is mielőtt feleslegesen kinyomtat bármit. Óvjuk együtt környezetünket, hiszen ez közös érdekünk!
 
A szelektív hulladékgyűjtés mellett gondosan ügyelünk az irodánk energiafelhasználására is. A szellőztetést természetes módon, nyitott ablakok segítségével oldjuk meg, amennyiben lehetséges, kerüljük a légkondicionáló berendezés használatát. A villanyokat, számítógépeket használaton kívül mindig lekapcsoljuk. Energia takarékos izzókra tértünk át irodánkban és otthonainkban. Irodában a számítógépeinket energiatakarékosabbra cseréltük, így csökkentve a környezeti terhelést.
 
Mindezen elveket munkatársaink saját otthonukban is igyekeznek követni.
 
 
Cégünk több kiemelkedően hasznos szervezetnek biztosít domain nevet, fenntartást, tárhelyet.
 
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
www.pmkmsz.hu

Nemzetközi Mentőkutya Vizsga és Verseny, Solymár
www.rescuedog.hu
 
Spider Mentőcsoport
www.spider112.hu
 
 
Domain ellenőrzés
Domain név:
www.
Belépés/Regisztráció
Bejelentkezés
E-mail: *
Jelszó: *
 
Hírlevél
E-mail: *
Domain Regisztráció, Domain Fenntartás, Domainek - akkreditált regisztrátor
Ez a weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalunk elemzéséhez.