Online Számlázó

Tekintse meg és próbálja ki ingyen
Online Számlázó szolgáltatásunkat!

CIB Bankkártya elfogadás


Partnerünk informatikai fejlesztése miatt az alábbi korlátozás várható!

"Ezúton tájékoztatjuk, hogy informatikai rendszerünk fejlesztése miatt
2019. április 19-én (pénteken) 23:00 órától 2019. április 20-án (szombaton) 08:00 óráig
a CIB kereskedői bankkártya-elfogadásban az internetes kártyaelfogadás (CIB eCommerce) esetén semmilyen kártyatranzakció nem lesz elérhető."


.HU DOMAIN REGISZTRÁCIÓ

.hu domain regisztrációs díj 2 évre 1500 Ft + Áfa

Magyar (.hu) domain igénylés PAPÍR NÉLKÜL

Weboldalunk segítségével a magyar domain már elektronikus formában is igényelhető.
 
Támogassuk a papír nélküli eljárást!
 

XStore fájlmegosztó

Fájlmegosztó szolgáltatásunk

Referenciáink, rólunk írták

“Nyugodt szívvel ajánljuk a Net-Tech programozó és design csapatát, akik ízlése, problémamegoldó-képessége, rugalmassága és hozzáállása párját ritkítja. Egy bonyolult honlap vagy egy webáruház fenntartása és állandó fejlesztése nagyfokú rugalmasságot követel, és ebből a Net-Tech állandóan jelesre vizsgázik.”
Serfőző Zoltán
Baraka Utazási Iroda ügyvezetője
www.baraka.hu
“Köszönöm a Net-Tech csapatának az állandó, percre(!) kész segítséget, amit a weblapunk tervezésében, üzemeltetésében végeztek! Köszönettel”

Kovács László
YELLOW CAB TEAM ügyvezetője
www.yellowcab.hu
“Óriási segítség számunkra a Net-Tech szolgáltatása. Megbízhatóságával és teljeskörű kiszolgálásával leveszi a vállunkról az informatikai terheket. A legújabb Weboldal-szerkesztővel magunk is ingyen, rugalmasan karban tarthatjuk weboldalunkat.”
dr. Aklan György
Aklan-Pince szőlésze-főborásza
www.aklan-pince.hu
"Egy referencia weboldalon keresztül jutottam el a Net-Tech csapatához és szerencsésnek mondhatom magam, hogy velük dolgozhatok. A weboldalam szerkesztése során néhány egyeztetés után minden elképzelésemet megvalósították, mind grafikailag, mind a weboldal felépítésében. Az oldalhoz tartozó admin felület is könnyen kezelhető, ami nem kis mértékben könnyíti meg a mindennapi munkámat. A felmerülő változtatásokat mindig gyorsan elvégzik és segítőkészek bármilyen kérdés/kérés felmerül a weboldal használata során. Egy megbízható szakmai csapat, akikre mindig számíthatok és naprakészek a modern internetes világban."

Hávris Claudia
AVVENTURA Hungary Kft.
www.avventura.hu
“A Net-Tech csapata tudott az én fejemmel gondolkodni, olyan lényeges szempontokat is figyelembe vettünk, amik nekem elkerülték volna a figyelmemet. Különösen tetszik, hogy az együttműködésünket végigkíséri a feladatok folyamatos újragondolása a "Lehet-e még jobb?" szemléletével.”Balázs Eszter Zita
Xtreme Lashes Ügyvezető igazgató
www.xtremelashes.hu
“Az Önök csapata profi. Ez a második domain-rendelésünk a párommal (www.profifelujito.hu, www.joltakarit.hu) és mind a kettőnénél flottul és gyorsan ment minden. Ez igen! Szeretném ajánlani Önöket a weboldalamon, ha egyetértenek ezzel. Nagyon köszönöm a segítségüket!

Szép napot Önöknek!”

Berta Anikó
e.v.

Minőségbiztosítás

 
Domain ellenőrzés
Domain név:
www.
Belépés/Regisztráció
Bejelentkezés
E-mail: *
Jelszó: *
 
Hírlevél
E-mail: *
Domain Regisztráció, Domain Fenntartás, Domainek - akkreditált regisztrátor