.HU DOMAIN REGISZTRÁCIÓ

.hu domain regisztrációs díj 1800 Ft + Áfa

Online Számlázó

Szolgáltatásunk NAV XML API 3.0 képes! Amely 2021. január 4-től kötelező!
Tekintse meg és próbálja ki ingyen
Online Számlázó szolgáltatásunkat!

Magyar (.hu) domain igénylés PAPÍR NÉLKÜL

Weboldalunk segítségével a magyar domain már elektronikus formában is igényelhető.
 
Támogassuk a papír nélküli eljárást!
 

XStore fájlmegosztó

Fájlmegosztó szolgáltatásunk

Referenciáink, rólunk írták

“Nyugodt szívvel ajánljuk a Net-Tech programozó és design csapatát, akik ízlése, problémamegoldó-képessége, rugalmassága és hozzáállása párját ritkítja. Egy bonyolult honlap vagy egy webáruház fenntartása és állandó fejlesztése nagyfokú rugalmasságot követel, és ebből a Net-Tech állandóan jelesre vizsgázik.”
Serfőző Zoltán
Baraka Utazási Iroda ügyvezetője
www.baraka.hu
“Köszönöm a Net-Tech csapatának az állandó, percre(!) kész segítséget, amit a weblapunk tervezésében, üzemeltetésében végeztek! Köszönettel”

Kovács László
YELLOW CAB TEAM ügyvezetője
www.yellowcab.hu
“Óriási segítség számunkra a Net-Tech szolgáltatása. Megbízhatóságával és teljeskörű kiszolgálásával leveszi a vállunkról az informatikai terheket. A legújabb Weboldal-szerkesztővel magunk is ingyen, rugalmasan karban tarthatjuk weboldalunkat.”
dr. Aklan György
Aklan-Pince szőlésze-főborásza
www.aklan-pince.hu
"Egy referencia weboldalon keresztül jutottam el a Net-Tech csapatához és szerencsésnek mondhatom magam, hogy velük dolgozhatok. A weboldalam szerkesztése során néhány egyeztetés után minden elképzelésemet megvalósították, mind grafikailag, mind a weboldal felépítésében. Az oldalhoz tartozó admin felület is könnyen kezelhető, ami nem kis mértékben könnyíti meg a mindennapi munkámat. A felmerülő változtatásokat mindig gyorsan elvégzik és segítőkészek bármilyen kérdés/kérés felmerül a weboldal használata során. Egy megbízható szakmai csapat, akikre mindig számíthatok és naprakészek a modern internetes világban."

Hávris Claudia
AVVENTURA Hungary Kft.
www.avventura.hu
“A Net-Tech csapata tudott az én fejemmel gondolkodni, olyan lényeges szempontokat is figyelembe vettünk, amik nekem elkerülték volna a figyelmemet. Különösen tetszik, hogy az együttműködésünket végigkíséri a feladatok folyamatos újragondolása a "Lehet-e még jobb?" szemléletével.”Balázs Eszter Zita
Xtreme Lashes Ügyvezető igazgató
www.xtremelashes.hu
“Az Önök csapata profi. Ez a második domain-rendelésünk a párommal (www.profifelujito.hu, www.joltakarit.hu) és mind a kettőnénél flottul és gyorsan ment minden. Ez igen! Szeretném ajánlani Önöket a weboldalamon, ha egyetértenek ezzel. Nagyon köszönöm a segítségüket!

Szép napot Önöknek!”

Berta Anikó
e.v.

Minőségbiztosítás

 
Domain ellenőrzés
Domain név:
www.
Belépés/Regisztráció
Bejelentkezés
E-mail: *
Jelszó: *
 
Hírlevél
E-mail: *
Domain Regisztráció, Domain Fenntartás, Domainek - akkreditált regisztrátor
Ez a weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalunk elemzéséhez.